Hållbart arbete

Vackra handgjorda produkter från Etiopien. När du köper våra produkter bidrar du till hållbar ekonomisk utveckling. Warka Tree fokuserar på att skapa jobb för kvinnor, mödrar och unga etiopier för att de ska kunna bli kreativa och produktiva i sitt eget land.

Det är vår vision och plan att skapa jobb som bidrar till hållbar ekonomisk utveckling. Vi arbetar tillsammans med partners för att skapa jobb för ungdomar, kvinnor, familjer och ensamma mödrar.

 Vi vill åstadkomma vackra läderväskor handvävda textilier och smycken som är praktiska och tåliga. Väskorna har små variationer som åldras väl med tiden.

Vi startade Warka Tree för att följa drömmen grundad på formgivning, färg och naturen och på samma gång göra en ekonomisk och social insats för att förbättra liv.  Jobbskapandet, mjljöengegemang jämställdhet, stöd för kvinnors rättigheter, familjeplanering, barns rättighet till utbildning och hälsa är kärnfrågor vi vill fokusera på i Etiopien.

När du köper produkter från oss förändrar du riktningen på människors liv och barns framtid i rätt riktning vi hoppas att du gillar våra produkter. Vi är små och ny företag och vill höra från er för att förbättra vårt arbete. Följ oss på Instagram, Facebook och i våra nyheter på buttikens websidda